yangın kapısı Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda belirli bir süre ısı ve alev geçişine direnebilecek yangın kapıları kullanılır.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi dokumalırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda bir duvar mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

bulunan yangın çıkış kapısı menteşelerinden sıkışıklık dokumayor. Bir bile ürkü pası bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Yangın Kapısı kötü sızdırmaz özelliğe iye olması zımnında yangın çabucak insanların esrar zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Bu kapılar hariçya hak ve kolayca açılabilen gestaltya sahiptir.

Göreceksiniz ki bu gömlek şiddetli birinci sınıf yangın baplarını en yarar fiyatla sunan bizim firmamızdır.

 60dk ve 120dk üzere yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri karşı malumat alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zaruri olup olmadığına karar verilmektedir. Mesela; ön skorsı 4’ü geçmeyen ve celse amaçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar haricinde temel olarak yangı merdiveni bulunması gereken bünyelar şöyle sıralanmaktadır:

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir vesair faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, Yangın Çıkış Kapısı uluslararası standartlara normal olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolaylıkla görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli fail levhalar ve konuaretler kullanılır.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlır. Bu malzemelerin huzurı saf, yangın bapları ekseri özel kaplama ve kapı menteşeleri gibi başka yangın koruma görevlisi özelliklerine sahiptir.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında tütün ve alevlerin vesair alanlara yayılmasını önlemek dâhilin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında esrarın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere bapların spontane kapanması gerekmektedir. Bunu elde etmek derunin yaylı menteşeler kullanılması yerinde bileğildir , kanat yüzey vadiı ve ağırlığına bakarak kapı kapatıcı hidrolik kullanılmalıdır.

120 an dayanikli yangin baplarını panik barlı ya da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı kadar yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanların en hızlı ve sağlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Report this wiki page